Как да носим мъжки гривни | Ръководство

24.08.2022 19:00:13

Как да носим мъжки гривни | Ръководство

С огромното завръщане на носенете на мъжки гривни, съпътствано от нарастващата гама от варианти, от които можете да избирате, няма нищо чудно защо мъжете са все по-объркани в избора си на мъжка гривна.

Нещо повече, много от тях не знаят какъв размер гривна да си вземат, как да я стилизират правилно и как да я носят в комбинация с други мъжки бижута.Е, в това подробно ръководство ще разгледаме как да носите и стилизирате правилно мъжки гривни.

Защо да носите мъжки гривни?

Макар не отдавна думите „гривна“ и „мъж“ да звучаха като невъзможна комбинация, мъжките гривни наистина придобиха популярност през последните няколко години. За множество мъже гривните са техният начин да покажат стила си, индивидуалносттта си и дори част от своята история, без дори да споменават и дума. И то по възможно най-лесния начин.

От кожени каишки, перли и дори каменни орнаменти, до гривни с въжета и такива от неръждаема стомана, мнного филмови и телевизонни звезди показват своята стилистична мощ чрез мъжки гривни.

Както при всичко, свързано със стила, важат общи правила. Ключът е да намерите гривни, които не изглеждат така, сякаш току-що сте претърсили кутията за бижута на близките си. В идеалния случай опитайте да намерите стилни и мъжествени аксесоари, които могат да грабнат окото по хубавия начин.

Мъжките гривни са един от най-лесните аксесоари за носене. Ключът към носенето на гривни е да изглежда неподправено и лесно за носене.

Как да изберем подходяща мъжка гривна?

За да се уверите, че този малък аксесоар внася необходимото количество усет и мъжественост във вашия външен вид, опитайте да обърнете внимание на следните фактори:

Пропорции и външен вид

Както при всеки друг елемент от облеклото ви, външният вид и пропорциите са от първостепенно значение. Това по същество се свежда до избора на по-големи размери гривни за по-големи китки и по-малки гривни за съответните по-малки размери на китките.

Освен това гривната трябва да е достатъчно стегната, за да приляга плътно около китката ви. Например, голяма метална гривна, която се плъзга нагоре и надолу по ръката ви, ще се окаже по-скоро неудобство, отколкото естетическо допълнение. По-тежките гривни трябва да се поставят по-близо до размера на китката ви, докато по-леките гривни могат да имат повече свобода на движение.

Естетика и стил

Разграничаването между избора на гривна в крайна сметка се свежда до вашите стилови предпочитания и външния вид, който се опитвате да постигнете. Търсите нещо по-ретро? Кожената гривна ще свърши работа, осигурявайки ви аура на груба мъжественост.

Мъжка гривна "Leather"

Търсите нещо по-стилистично и гъвкаво? Гривните с мъниста са вашият перфектен избор тук, осигурявайки ви естествен вид, който показва приветливата страна на вашата личност. Гривните с мъниста, като “Broken” и “King’s Guard”, могат да добавят известен елемент на остър характер към външния ви вид и също така да са чудесно начало за разговор.

Подобно на някои други аксесоари, носенето на гривна може да разкрие нещо за вас самите. Може би кожените гривни показват вашия афинитет към мотоциклетите и поемането на висок риск. Гривните с мъниста, от друга страна, могат да разкажат история за вашите минали преживявания при пътуване. Без значение какво правите обаче – въздържайте се от измисляне на истории. Няма абсолютно никакъв смисъл да носите гривна, която не съответства на вашите истории.

Как да носите гривна

Както всички неща, свързани със стила, да знаете как да не носите гривна е също толкова, ако не и по-важно, отколкото да знаете как да носите гривна. Като казахме това, ще започнем с четири главни правила за носенето на мъжки гривни, които можете да следвате, за да не изглеждате странно:

  1. Отнасяйте се с гривните си като с часовници – те трябва да стоят до кожата ви, под всички ръкави, които са достатъчно дълги, за да ги покрият.
  2. Можете да подредите толкова тънки, колкото искате, но се опитайте да избягвате множество дебели метални гривни при изграждане на layering визии.
  3. Въпреки че часовниците изглеждат изискани и модни с гривни от тънък шнур, наредени до тях, избягвайте да комбинирате големи метални каишки на една и съща китка!
  4. Като общо правило една гола китка изглежда по-добре от двете заети китки. Или изберете да носите часовник от едната страна и гривни от другата, или подредете гривни с часовника, или изберете по-минималистичен вид на противоположната ръка с по-малко, по-тънки гривни, които са подредени. Като алтернатива часовникът ви на едната китка може да бъде балансиран от една по-масивна гривна на противоположната китка.

Сега, след като разгледахме какво да избягваме, ето по-категорични насоки за това как да носите вашите мъжки гривни:

Единични гривни

Започнете с една или две гривни и украсете една от китките си с тях. Доста просто. Ако носите часовник, носете вашата мъжка гривна на противоположната ръка. Друга възможност е да се откажете от часовника и да си вземете втора гривна. Искате да се уверите, че вашият часовник и гривни не са твърде сходни по ширина - по-дебелият и по-широк часовник изисква по-тънка гривна, която помага да се осигури правилното ниво на контраст и хармония.

Използвайте вашата единична гривна, за да изградите визията си правилно. Избирането на гривна с цвят на друго място в облеклото ви ще направи играта ви с гривна да изглежда безпроблемна. Ако търсите нещо неутрално, спрете се на естествен цвят като кожа или дърво.

Множество гривни

Най-новата тенденция сред инфлуенсъри, филмови звезди и знаменитости, носена на множество гривни със сигурност се превърна в масова мода.

Подреждането на гривни е изкуството за стилизиране на различни видове гривни на китката едновременно и обикновено се нарича наслояване или както ще го срещнете из нашия блог – Layering. Идеята е да създадете уникален външен вид, който една гривна не може да ви осигури.

Започнете, като подредите две до три гривни, които са донякъде подобни по тематика, но не е задължително да съвпадат по отношение на цвят. Когато подреждате няколко гривни едновременно, най-добре е да изберете гривни, които са по-тънки и с по-малък размер, като например гривна от тънка вериги или гривни с мъниста. След това те могат да се комбинират с кожена гривна, за да се добави допълнителен визуален интерес.

Чудесен пример, във връзка с горното, би било комбинирането на две гривни с мъниста и кафява или черна кожена гривна. Тази layering визия би довела до балансиран, но колоритен външен вид.

Как да носите гривни с часовника си

В допълнение към наслояването на гривни с мъниста, наслояването на гривни (с мъниста или без) с часовник изглежда е най-новата всеобхватна тенденция. Поставянето на гривни до часовници се запали и то с право. Направено с вкус, правилната комбинация на часовници с гривни може да създаде невероятно първо впечатление. Направено неподходящо обаче може да се окаже истинска катастрофа.

Подобно на съветите за стил при носенето на подреждащи се гривни с мъниста, има две основни правила, които си струва да избягвате:

  • Ако вашият часовник е вашето изявление, неправилният избор на гривна може сериозно да отклони вниманието ви от планираната цел.
  • Ако вашият часовник е изработен от деликатен материал, триенето може да бъде проблематично. Триенето между вашия часовник и гривна може да доведе до ненужно надраскване, което не си струва в дългосрочен план. Поради тази причина съветваме да носите гривните си на едната ръка и часовника на другата.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжка мода - Какво трябва да знаем?

Мъжка мода - Какво трябва да знаем?

Как да носим мъжки гривни | Ръководство

Как да носим и стилизираме мъжки гривни | Ръководство

Разберете как да носите правилно вашите мъжки гривни и кои са основните правила, които трябва да следвате, за правилното им стилизиране. Разберете как да носите правилно вашите мъжки гривни и кои са основните правила, които трябва да следвате, за правилното им стилизиране. 2022-08-24T19:02:35+03:00 Как да носим мъжки гривни | Ръководство

<p class="text-alignjustify">С огромното завръщане на носенете на мъжки гривни, съпътствано от нарастващата гама от варианти, от които можете да избирате, няма нищо чудно защо мъжете са все по-объркани в избора си на мъжка гривна.</p> <p class="text-alignjustify">Нещо повече, много от тях не знаят какъв размер гривна да си вземат, как да я стилизират правилно и как да я носят в комбинация с други мъжки бижута.Е, в това подробно ръководство ще разгледаме как да носите и стилизирате правилно мъжки гривни.</p> <h2 class="text-alignjustify">Защо да носите мъжки гривни?</h2> <p class="text-alignjustify">Макар не отдавна думите &bdquo;гривна&ldquo; и &bdquo;мъж&ldquo; да звучаха като невъзможна комбинация, мъжките гривни наистина придобиха популярност през последните няколко години. За множество мъже гривните са техният начин да покажат стила си, индивидуалносттта си и дори част от своята история, без дори да споменават и дума. И то по възможно най-лесния начин.</p> <p class="text-alignjustify">От кожени каишки, перли и дори каменни орнаменти, до гривни с въжета и такива от неръждаема стомана, мнного филмови и телевизонни звезди показват своята стилистична мощ чрез мъжки гривни.</p> <p class="text-alignjustify">Както при всичко, свързано със стила, важат общи правила. Ключът е да намерите гривни, които не изглеждат така, сякаш току-що сте претърсили кутията за бижута на близките си. В идеалния случай опитайте да намерите стилни и мъжествени аксесоари, които могат да грабнат окото по хубавия начин.</p> <p class="text-alignjustify"><a href="https://icedout.bg/category/grivni"><strong>Мъжките гривни</strong></a> са един от най-лесните аксесоари за носене. Ключът към носенето на гривни е да изглежда неподправено и лесно за носене.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/grivna-woven.jpeg" class="aligncenter" /></p> <h2 class="text-alignjustify">Как да изберем подходяща мъжка гривна?</h2> <p class="text-alignjustify">За да се уверите, че този малък аксесоар внася необходимото количество усет и мъжественост във вашия външен вид, опитайте да обърнете внимание на следните фактори:</p> <h3 class="text-alignjustify">Пропорции и външен вид</h3> <p class="text-alignjustify">Както при всеки друг елемент от облеклото ви, външният вид и пропорциите са от първостепенно значение. Това по същество се свежда до избора на по-големи размери гривни за по-големи китки и по-малки гривни за съответните по-малки размери на китките.</p> <p class="text-alignjustify">Освен това гривната трябва да е достатъчно стегната, за да приляга плътно около китката ви. Например, голяма метална гривна, която се плъзга нагоре и надолу по ръката ви, ще се окаже по-скоро неудобство, отколкото естетическо допълнение. По-тежките гривни трябва да се поставят по-близо до размера на китката ви, докато по-леките гривни могат да имат повече свобода на движение.</p> <h3 class="text-alignjustify">Естетика и стил</h3> <p class="text-alignjustify">Разграничаването между избора на гривна в крайна сметка се свежда до вашите стилови предпочитания и външния вид, който се опитвате да постигнете. Търсите нещо по-ретро? Кожената гривна ще свърши работа, осигурявайки ви аура на груба мъжественост.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/grivna-aleathera.jpeg" class="aligncenter" /></p> <p class="text-aligncenter"><span style="font-size: 10pt;"><a href="https://icedout.bg/product/grivna-leather"><strong>Мъжка гривна "Leather"</strong></a></span></p> <p class="text-alignjustify">Търсите нещо по-стилистично и гъвкаво? Гривните с мъниста са вашият перфектен избор тук, осигурявайки ви естествен вид, който показва приветливата страна на вашата личност. Гривните с мъниста, като &ldquo;<strong><a href="https://icedout.bg/product/grivna-broken">Broken</a></strong>&rdquo; и &ldquo;<strong><a href="https://icedout.bg/product/grivna-kings-guard">King&rsquo;s Guard</a></strong>&rdquo;, могат да добавят известен елемент на остър характер към външния ви вид и също така да са чудесно начало за разговор.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/grivni-2.png" width="787" height="443" class="aligncenter" /></p> <p class="text-alignjustify">Подобно на някои други аксесоари, носенето на гривна може да разкрие нещо за вас самите. Може би кожените гривни показват вашия афинитет към мотоциклетите и поемането на висок риск. Гривните с мъниста, от друга страна, могат да разкажат история за вашите минали преживявания при пътуване. Без значение какво правите обаче &ndash; въздържайте се от измисляне на истории. Няма абсолютно никакъв смисъл да носите гривна, която не съответства на вашите истории.</p> <h2 class="text-alignjustify">Как да носите гривна</h2> <p class="text-alignjustify">Както всички неща, свързани със стила, да знаете как да не носите гривна е също толкова, ако не и по-важно, отколкото да знаете как да носите гривна. Като казахме това, ще започнем с четири главни правила за носенето на мъжки гривни, които можете да следвате, за да не изглеждате странно:</p> <ol class="text-alignjustify"> <li>Отнасяйте се с гривните си като с часовници &ndash; те трябва да стоят до кожата ви, под всички ръкави, които са достатъчно дълги, за да ги покрият.</li> <li>Можете да подредите толкова тънки, колкото искате, но се опитайте да избягвате множество дебели метални гривни при изграждане на layering визии.</li> <li>Въпреки че часовниците изглеждат изискани и модни с гривни от тънък шнур, наредени до тях, избягвайте да комбинирате големи метални каишки на една и съща китка!</li> <li>Като общо правило една гола китка изглежда по-добре от двете заети китки. Или изберете да носите часовник от едната страна и гривни от другата, или подредете гривни с часовника, или изберете по-минималистичен вид на противоположната ръка с по-малко, по-тънки гривни, които са подредени. Като алтернатива часовникът ви на едната китка може да бъде балансиран от една по-масивна гривна на противоположната китка.</li> </ol> <p class="text-alignjustify">Сега, след като разгледахме какво да избягваме, ето по-категорични насоки за това как да носите вашите мъжки гривни:</p> <h3 class="text-alignjustify">Единични гривни</h3> <p class="text-alignjustify">Започнете с една или две гривни и украсете една от китките си с тях. Доста просто. Ако носите часовник, носете вашата мъжка гривна на противоположната ръка. Друга възможност е да се откажете от часовника и да си вземете втора гривна. Искате да се уверите, че вашият часовник и гривни не са твърде сходни по ширина - по-дебелият и по-широк часовник изисква по-тънка гривна, която помага да се осигури правилното ниво на контраст и хармония.</p> <p class="text-alignjustify">Използвайте вашата единична гривна, за да изградите визията си правилно. Избирането на гривна с цвят на друго място в облеклото ви ще направи играта ви с гривна да изглежда безпроблемна. Ако търсите нещо неутрално, спрете се на естествен цвят като кожа или дърво.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/grivna-arusta.jpeg" class="aligncenter" /></p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Множество гривни</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Най-новата тенденция сред инфлуенсъри, филмови звезди и знаменитости, носена на множество гривни със сигурност се превърна в масова мода.</p> <p class="text-alignjustify">Подреждането на гривни е изкуството за стилизиране на различни видове гривни на китката едновременно и обикновено се нарича наслояване или както ще го срещнете из нашия блог &ndash; Layering. Идеята е да създадете уникален външен вид, който една гривна не може да ви осигури.</p> <p class="text-alignjustify">Започнете, като подредите две до три гривни, които са донякъде подобни по тематика, но не е задължително да съвпадат по отношение на цвят. Когато подреждате няколко гривни едновременно, най-добре е да изберете гривни, които са по-тънки и с по-малък размер, като например гривна от тънка вериги или гривни с мъниста. След това те могат да се комбинират с кожена гривна, за да се добави допълнителен визуален интерес.</p> <p class="text-alignjustify">Чудесен пример, във връзка с горното, би било комбинирането на две гривни с мъниста и кафява или черна кожена гривна. Тази layering визия би довела до балансиран, но колоритен външен вид.</p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Как да носите гривни с часовника си</strong></h3> <p class="text-alignjustify">В допълнение към наслояването на гривни с мъниста, наслояването на гривни (с мъниста или без) с часовник изглежда е най-новата всеобхватна тенденция. Поставянето на гривни до часовници се запали и то с право. Направено с вкус, правилната комбинация на часовници с гривни може да създаде невероятно първо впечатление. Направено неподходящо обаче може да се окаже истинска катастрофа.</p> <p class="text-alignjustify">Подобно на съветите за стил при носенето на подреждащи се гривни с мъниста, има две основни правила, които си струва да избягвате:</p> <ul> <li class="text-alignjustify">Ако вашият часовник е вашето <em>изявление</em>, неправилният избор на гривна може сериозно да отклони вниманието ви от планираната цел.</li> <li class="text-alignjustify">Ако вашият часовник е изработен от деликатен материал, триенето може да бъде проблематично. Триенето между вашия часовник и гривна може да доведе до ненужно надраскване, което не си струва в дългосрочен план. Поради тази причина съветваме да носите гривните си на едната ръка и часовника на другата.</li> </ul>

, ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки