Как да носим мъжки обеци | Ръководство

11.09.2022 19:14:23

Как да носим мъжки обеци | Ръководство

Носенете на обеци от мъже означава ли радикално модно изявление? Това е един от въпросите, които голма брой мъже си задават, докато навлизат в света на така „провокативните“ мъжки обеци и дори мъжки бижута.

Някои мъже носят обеци, защото се определят като безгрижни и независими, докато други като религиозни и традиционалисти. Едно ги свързва – обеците насърчават техните идеали. Независимо от мотивиращия фактор да носите обеци, ние от ICED OUT ще насоичм вашето внимание към това как да постигнете идеален външен вид, добавяйки мъжки обеци към вашата ежедневна визия!

Кога и защо да носите обеци?

Краткият отговор на този въпрос се свежда до два главни фактора – вашия стил и евентуален повод.

Но все пак, за да ви дадем по точен отговор, първо ще се спрем на въпроса „защо да нося обеци“? Е, няма да сте нито първият мъж, който носи обеци, нито последният. Първият проследен мъж с „бижу“, наподобяващо мъжки обеци, датира от до 3000 г. пр. н.е. в Южна Азия. Разбира се, тогава тези обеци са били символ и демонстрация на мощ, воинска чест и дори ценно притежание, какъвто символизъм носят и повечето мъжки бижута.

Ето и част от причините мъжете да носят обеци:

Модно изявление

Много модерни мъже носят мъжки обеци, следвайки конкретна текуща тенденция. Въпреки че тази причина е резултат от влиянието на връстниците им, ние всъщност я намираме за индивидуалистична. Много пъти не връстниците са тези, които водят вашата упоритост да си пробиете ушите, а именно вашия индивидуалният избор.

Бунт

Оспорването на съществуващия или обичайния ред може да е достатъчно убедителна причина, която да ви вдъхнови да си пробието ухото.

Религия и традиция

Някои религиозни или традиционни обичаи позволяват пробиване на уши. Други следват духовния аспект на удължаването на ушните си миди, за да имат по-висок статус в обществото. Е, втората причина ни е сравнително далечна, поне в нашето общество, но много религиозни мъже обичат да показват своята вяра чрез различни обеци.

oбеца "Essential Cross" и обеца "Cross"

Символ за състояние

Някои мъже просто обичат да се показват. Това е „традиция“ от много години насам и няма какво да направим по въпроса. Този тип мъже често носят скъпи обеци, аксеасоари и други артикули, които сами да показват пред света тяхното благосъстояние.

Терапевтични ефекти

Ако някога сте посещавали терапевтични сесии, знаем, че може би сте чували за това как обицата добавя магия към вашия лечебен процес.

Сигурни сме, че може да имате други причини, които не са изброени тук, и твърдо вярваме, че ще ги добавите към този списък, като споделите с нас долу в коментарите.

Кога да носите обеци като мъж?

Нека разгледаме и въпроса „кога да нося обеца или бижу като мъж?“. Ако се притеснявате за това дали може да носите мъжки обеци, или не, то помислете първо за мястото, където се намирате сега или в даден момент.

Някои църкви може да не го приемат за нормално, докато редица училища забраняват на своите ученици да носят твърде видни мъжки бижута. Е, щом сте попаднали на този блог, то сме сигурни че ще носите вашата мъжка обеца с гордост така или иначе! Каква е ситуацията със спорта обаче? Или пък във фитнеса? Спортовете, които включват интензивно физическо взаимодействие, могат да повлияят на избора ви на обеци и бижута. Тук не става въпрос за общоприети норми, а за удобство. Ако практикувате интензивен спорт или ходите често на фитнес, то си изберете обеца, която да не ви пречи на физическата активност. Що се отнася до страничните ефекти, може да сте сигурни, че ако изберете обеца от ICED OUT, тя няма да промени своя цвят в следствие на пот или вода!

Как да съчетаете обеците си с формата на лицето си?

Подборът на правилните обеци е ключов момент към изграждането на една неповторима визия. Ние вярваме, че изборът на най-добрите обеци за мъже може да бъде труден, особено ако си нямате представа кои подхождат на вашия стил. Тънкостта при избора на мъжки обеци е да знаете кои видове подхождат на формата на лицето ви:

Кръгло лице

Продълговатото лице изисква да носите обеци и шипове, които ще накарат лицето ви да изглежда издължено. Предлагам ви да избягвате големи кръгли обеци, тъй като те са склонни да накарат лицето ви да изглежда по-пухкаво.

Овално лице

Овалните лица са подходящи за различни размери и видове обеци. Избягвайте обаче триъгълните обеци, тъй като ще изглеждат доста неестествено.

Сърцевидно лице

В този случай челото е по-широко и имате нужда от някаква форма на баланс, като носите по-широки обеци. Намираме обеци с по-широко дъно за полезни за компенсиране на тясната дълбочина на лицето ви.

Дълго и тясно лице

Най-добрите обеци тук са кръгли средни или големи шипове и обръчи, които помагат да разширите тясното ви лице.

Квадратно лице

Среден размер кръгли обеци или дори голям размер правят магия с квадратните лица. Овалните обеци също не са за подценяване. Единственият вид, който ще искате да избягвате непременно са квадратните обеци, тъй като ще се слеят с формата на лицето ви.

Видове мъжки обеци

В следващите редове ще ви покажем какви видове обеци за мъже можете да откриете в нашия онлайн магазин, така че да направите правилния избор.

Обеци тип шайба

Първият вид обеци за мъже, които ще разгледаме са обеците тип шайба. Те са с прости характеристики и лесно се закрепват за ухото. Те са идеален вид за наскоро пробити уши, тъй като се доста удобни и не правят впечатление. Може да ги откриете в различни варианти, форми и размери, както и цветове.

oбеца "Black Crystals" и обеца "Crystals"

Обеци тип халка

Обеци за мъже тип халка са идеални за мъжете, които предпочитат комфорта и удобството. Подобно на обеците тип шайба, халките също са лек аксесоар за мъже, който едва ли ще ви попречи да си вършите ежедневните задължение. В ICED OUT можете да откриете мъжки обеци тип халка в различни видове, така че да намерите идеалното бижу за вас.

oбеца "Essential Ring" и обеца "Black Spikes"

Обеци за мъже с висящ елемент

Ако шайбите и халките са детска игра за вас, то покажете вашата смелост и дайте шанс на нашите обеци за мъже с висящ елемент. Висящите обеци също са стандартни за знаменитостите, но имайте предвид, че са една идея по-тежки от предишните два вида.

oбеца "Black Feather" и обеца "Black Future"

Последен поглед над нещата

В наши дни желанието да се носят мъжки бижута набира сила по същия начин, по който видовете обеци за мъже се възраждат. Отговорът на въпроса кога мъжете трябва да носят бижута или обеци се свежда изцяло до вашето лично предпочитание и евентуално заобиколна среда. Призоваваме ви да разгледате вашите предпочитания, за да можете правилно да дадете отговор на въпроса си и вследствие на това да си изберете правилният модел обеци за мъже за вас!

Носенето на обеци 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, няма да има голямо значение за вашия сън, душ, хранене и като цяло начин на живот. Освен това, ако си изберете някои от нашите мъжки обеци, може да сте сигурни че те няма да променят своя цвят, нито да се разядат, както и са хипоалергични, тъй като са изцяло от 316L premium неръждаема стомана!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжка мода - Какво трябва да знаем?

Мъжка мода - Какво трябва да знаем?

Как да носим мъжки обеци | Ръководство

Как да носим и стилизираме мъжки обеци | Ръководство

Носенете на обеци от мъже означава ли радикално модно изявление? Това е един от въпросите, които голма брой мъже си задават, докато навлизат в света на так Носенете на обеци от мъже означава ли радикално модно изявление? Това е един от въпросите, които голма брой мъже си задават, докато навлизат в света на так 2022-11-03T17:39:09+02:00 Как да носим мъжки обеци | Ръководство

<p class="text-alignjustify">Носенете на обеци от мъже означава ли радикално модно изявление? Това е един от въпросите, които голма брой мъже си задават, докато навлизат в света на така &bdquo;провокативните&ldquo; <strong><a href="https://icedout.bg/category/obeci">мъжки обеци</a></strong> и дори мъжки бижута.</p> <p>Някои мъже носят обеци, защото се определят като безгрижни и независими, докато други като религиозни и традиционалисти. Едно ги свързва &ndash; обеците насърчават техните идеали. Независимо от мотивиращия фактор да носите обеци, ние от <a href="https://icedout.bg/"><strong>ICED OUT</strong></a> ще насоичм вашето внимание към това как да постигнете идеален външен вид, добавяйки мъжки обеци към вашата ежедневна визия!</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/li-mazete-da-nosat-obeci.jpg" class="aligncenter" /></p> <h2 class="text-alignjustify">Кога и защо да носите обеци?</h2> <p class="text-alignjustify">Краткият отговор на този въпрос се свежда до два главни фактора &ndash; вашия стил и евентуален повод.</p> <p class="text-alignjustify">Но все пак, за да ви дадем по точен отговор, първо ще се спрем на въпроса &bdquo;защо да нося обеци&ldquo;? Е, няма да сте нито първият мъж, който носи обеци, нито последният. Първият проследен мъж с &bdquo;бижу&ldquo;, наподобяващо мъжки обеци, датира от до 3000 г. пр. н.е. в Южна Азия. Разбира се, тогава тези обеци са били символ и демонстрация на мощ, воинска чест и дори ценно притежание, какъвто символизъм носят и повечето мъжки бижута.</p> <p class="text-alignjustify">Ето и част от причините мъжете да носят обеци:</p> <h3 class="text-alignjustify">Модно изявление</h3> <p class="text-alignjustify">Много модерни мъже носят мъжки обеци, следвайки конкретна текуща тенденция. Въпреки че тази причина е резултат от влиянието на връстниците им, ние всъщност я намираме за индивидуалистична. Много пъти не връстниците са тези, които водят вашата упоритост да си пробиете ушите, а именно вашия индивидуалният избор.</p> <h3 class="text-alignjustify">Бунт</h3> <p class="text-alignjustify">Оспорването на съществуващия или обичайния ред може да е достатъчно убедителна причина, която да ви вдъхнови да си пробието ухото.</p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Религия и традиция</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Някои религиозни или традиционни обичаи позволяват пробиване на уши. Други следват духовния аспект на удължаването на ушните си миди, за да имат по-висок статус в обществото. Е, втората причина ни е сравнително далечна, поне в нашето общество, но много религиозни мъже обичат да показват своята вяра чрез различни обеци.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/obeci.png" class="aligncenter" /></p> <p class="text-aligncenter"><span style="font-size: 10pt;"><em><a href="https://icedout.bg/product/obeca-essential-cross"><strong>oбеца "Essential Cross"</strong></a> и <a href="https://icedout.bg/product/obeca-cross"><strong>обеца "Cross"</strong></a></em></span></p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Символ за състояние</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Някои мъже просто обичат да се показват. Това е &bdquo;традиция&ldquo; от много години насам и няма какво да направим по въпроса. Този тип мъже често носят скъпи обеци, аксеасоари и други артикули, които сами да показват пред света тяхното благосъстояние.</p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Терапевтични ефекти</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Ако някога сте посещавали терапевтични сесии, знаем, че може би сте чували за това как обицата добавя магия към вашия лечебен процес.</p> <p class="text-alignjustify">Сигурни сме, че може да имате други причини, които не са изброени тук, и твърдо вярваме, че ще ги добавите към този списък, като споделите с нас долу в коментарите.</p> <h2 class="text-alignjustify"><strong>Кога да носите обеци като мъж?</strong></h2> <p class="text-alignjustify">Нека разгледаме и въпроса &bdquo;кога да нося обеца или бижу като мъж?&ldquo;. Ако се притеснявате за това дали може да носите мъжки обеци, или не, то помислете първо за мястото, където се намирате сега или в даден момент.</p> <p class="text-alignjustify">Някои църкви може да не го приемат за нормално, докато редица училища забраняват на своите ученици да носят твърде видни мъжки бижута. Е, щом сте попаднали на този блог, то сме сигурни че ще носите вашата мъжка обеца с гордост така или иначе! Каква е ситуацията със спорта обаче? Или пък във фитнеса? Спортовете, които включват интензивно физическо взаимодействие, могат да повлияят на избора ви на обеци и бижута. Тук не става въпрос за общоприети норми, а за удобство. Ако практикувате интензивен спорт или ходите често на фитнес, то си изберете обеца, която да не ви пречи на физическата активност. Що се отнася до страничните ефекти, може да сте сигурни, че ако изберете обеца от ICED OUT, тя няма да промени своя цвят в следствие на пот или вода!</p> <h2 class="text-alignjustify"><strong>Как да съчетаете обеците си с формата на лицето си?</strong></h2> <p class="text-alignjustify">Подборът на правилните обеци е ключов момент към изграждането на една неповторима визия. Ние вярваме, че изборът на най-добрите обеци за мъже може да бъде труден, особено ако си нямате представа кои подхождат на вашия стил. Тънкостта при избора на мъжки обеци е да знаете кои видове подхождат на формата на лицето ви:</p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Кръгло лице</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Продълговатото лице изисква да носите обеци и шипове, които ще накарат лицето ви да изглежда издължено. Предлагам ви да избягвате големи кръгли обеци, тъй като те са склонни да накарат лицето ви да изглежда по-пухкаво.</p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Овално лице</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Овалните лица са подходящи за различни размери и видове обеци. Избягвайте обаче триъгълните обеци, тъй като ще изглеждат доста неестествено.</p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Сърцевидно лице</strong></h3> <p class="text-alignjustify">В този случай челото е по-широко и имате нужда от някаква форма на баланс, като носите по-широки обеци. Намираме обеци с по-широко дъно за полезни за компенсиране на тясната дълбочина на лицето ви.</p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Дълго и тясно лице</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Най-добрите обеци тук са кръгли средни или големи шипове и обръчи, които помагат да разширите тясното ви лице.</p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Квадратно лице</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Среден размер кръгли обеци или дори голям размер правят магия с квадратните лица. Овалните обеци също не са за подценяване. Единственият вид, който ще искате да избягвате непременно са квадратните обеци, тъй като ще се слеят с формата на лицето ви.</p> <h2 class="text-alignjustify"><strong>Видове мъжки обеци</strong></h2> <p class="text-alignjustify">В следващите редове ще ви покажем какви видове обеци за мъже можете да откриете в нашия онлайн магазин, така че да направите правилния избор.</p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Обеци тип шайба</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Първият вид обеци за мъже, които ще разгледаме са обеците тип шайба. Те са с прости характеристики и лесно се закрепват за ухото. Те са идеален вид за наскоро пробити уши, тъй като се доста удобни и не правят впечатление. Може да ги откриете в различни варианти, форми и размери, както и цветове.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/obeci-2.png" class="aligncenter" /></p> <p class="text-aligncenter"><span><em><a href="https://icedout.bg/product/komplekt-obeci-crystals-copy"><strong>oбеца "Black Crystals"</strong></a> и <a href="https://icedout.bg/product/komplekt-obeci-crystals"><strong>обеца "Crystals"</strong></a></em></span></p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Обеци тип халка</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Обеци за мъже тип халка са идеални за мъжете, които предпочитат комфорта и удобството. Подобно на обеците тип шайба, халките също са лек аксесоар за мъже, който едва ли ще ви попречи да си вършите ежедневните задължение. В ICED OUT можете да откриете мъжки обеци тип халка в различни видове, така че да намерите идеалното бижу за вас.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/obeci-3.png" class="aligncenter" /></p> <p class="text-aligncenter"><span><em><a href="https://icedout.bg/product/obeca-essential-ring"><strong>oбеца "Essential Ring"</strong></a> и <a href="https://icedout.bg/product/obeca-black-spikes"><strong>обеца "Black Spikes"</strong></a></em></span></p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>Обеци за мъже с висящ елемент</strong></h3> <p class="text-alignjustify">Ако шайбите и халките са детска игра за вас, то покажете вашата смелост и дайте шанс на нашите обеци за мъже с висящ елемент. Висящите обеци също са стандартни за знаменитостите, но имайте предвид, че са една идея по-тежки от предишните два вида.</p> <p><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/obeci-4.png" class="aligncenter" /></strong></p> <p class="text-aligncenter"><span><em><a href="https://icedout.bg/product/obeca-black-feather"><strong>oбеца "Black Feather"</strong> </a>и <a href="https://icedout.bg/product/obeca-black-future"><strong>обеца "Black Future"</strong></a></em></span></p> <h2 class="text-alignjustify"><strong>Последен поглед над нещата</strong></h2> <p class="text-alignjustify">В наши дни желанието да се носят мъжки бижута набира сила по същия начин, по който видовете обеци за мъже се възраждат. Отговорът на въпроса кога мъжете трябва да носят бижута или обеци се свежда изцяло до вашето лично предпочитание и евентуално заобиколна среда. Призоваваме ви да разгледате вашите предпочитания, за да можете правилно да дадете отговор на въпроса си и вследствие на това да си изберете правилният модел обеци за мъже за вас!</p> <p class="text-alignjustify">Носенето на обеци 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, няма да има голямо значение за вашия сън, душ, хранене и като цяло начин на живот. Освен това, ако си изберете някои от нашите мъжки обеци, може да сте сигурни че те няма да променят своя цвят, нито да се разядат, както и са хипоалергични, тъй като са изцяло от 316L premium неръждаема стомана!</p>

, , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки