Какъв размер мъжки ланец трябва да носи един мъж?

22.11.2022 21:20:56

Какъв размер мъжки ланец трябва да носи един мъж?

Мъжки ланец може да преобрази външния ви вид, разбиар се ако носите правилният ланец.

Освен само вида верига за мъже, друг ключов фактор, който трябва да вземете предвид, когато купувате мъжки гердан, е размерът. Да, тук размерът има значение!

От обща гледна точка може да изглежда, че това не е проблем. Но по същество това е нещо, което заслужава да му обърнете внимание.

Трябва да внимавате за размера на гердана тип верига, която купувате. Това е ключова съставка, която ще определи колко страхотно ще ви стои самата верига.

И така, кой е най-добрият размер на ланец за мъже?

Независимо дали сте мъж и планирате да купите ланец, или искате да подарите ланец на мъж в живота си, ето кратко ръководство, което ще ви помогне да изберете правилния размер в зависимост от редица фактори.

Мъжки ланец "Cuban Cross"

Разбиране на размерите/дължината на ланците

Какво означава дължината на ланец и какво значение има тя?

Дължината на веригата определя точната позиция, в която ще лежи веригата. Когато измервате дължината, приемете, че нямате висулка, прикрепена към ланеца. Можете да откриете такива гердани тип верига (без видящ елемент) в ICED OUT, като в описанието на продуктите ще видите и тяхната дължина.

Има три основни параметъра, върху които се фокусираме, когато анализираме дължината на един гердан тип ланец. Можете да изберете къса верига, верига със средна дължина или дълги вериги.

Късите вериги за мъже са склонни да лежат точно около врата. Идеални са, когато искате зоната около врата ви да е открита. Хубавото на късите верижки е, че пасват на всякакъв тип и стил облекло. Можете да ги носите под ризата си или върху въртящата се яка.

Мъжки ланец с къса верига - "Wide Chain

Мъжките ланци със средна дължина са окачени точно под основата на врата и точно в горната част на гръдната кост. Тази опция за дължина на веригата е по-видима от късите вериги. Лесно се забелязва, независимо дали носите отворена къса яка или тениски. Въпреки това, герданите със средна дължина могат да бъдат доста странни или неудобни, ако имат прикрепен висящ елемент към тях. Това е така, защото парчето украшение може да падне далеч под яката при някои ризи.

Мъжки ланец със средна дължина на веригата - "Cuban Link"

Дългите вериги трябва да са вашият избор номер едно, ако желаете да добавите висулка към веригата. С тази верига вашият медальон ще бъде по-видим, отколкото с всяка друга опция за дължина на веригата, налична на пазара. Те също са гъвкави, тъй като можете да изберете да ги носите както под, така и над дрехите си. Освен това са по-подходящи за ежедневни тоалети, отколкото за официални облекла.

Мъжки ланец с дълга веригата - "Twisted"

Различни размери вериги за мъже

Това, което описахме в горните параграфи, са общите дължини на един ланец. Въпреки това, когато става въпрос за покупка, трябва да сте по-конкретни относно дължината на веригата, която искате.

В повечето случаи дължините са описани в сантиметри. Когато купувате, ще трябва само да погледнете посоченият размер в описанието и да прецените дали това е правилният мъжки ланец за вас.

Най-често срещаните дължини на ланци и гердани за мъже включват:

40 - 45 см вериги

Тази група включва най-късите гердани тип вериги за мъже. Те са склонни да създават илюзия, че ви задушават, тъй като падат точно в основата на врата. Понякога могат да минават точно под адамовата ябълка.

Ако искате цялата верига на вашия ланец да се вижда при носене, това е идеалният размер за вас.

Въпреки това, това може да бъде най-неудобната дължина на веригата за по-възрастен човек. Това е главно защото ще бъде твърде стегнато около врата ви.

50 см ланец

Тази група е малко по-голяма от предишната опция за дължина на веригата. Ако искате по-къса верига, но не прекалено къса за ваше удобство, това е идеалният размер за вас.

50-сантиметровият ланец е най-подходящ за някой, чийто размер на врата варира между 43 см и 55 см. Ако принадлежите към тези категории, веригата ще падне между ключицата ви и второто копче на ризата.

Хубавото на тази дължина на верижката е, че можете да я носите както под тениската и/или ризата ви, така и над нея.

55 см верига

50-сантиметровата верига ви се струва твърде малка? Помислете за надграждане до 55-сантиметров ланец в такъв случай. Определено ще ви бъде по-удобно с такава дължина на веригата.

В допълнение към удобството, тази дължина ви позволява да добавите висулка или дори плочка. По отношение на позицията този гердан пада на няколко сантиметра под ключицата.

Той е най-подходящ за хора, които биха искали да носят своя ланец извън ризата си.

62 см гердан

Когато носите ланец с подобна дължина, той ще лежи точно в средата или малко над гръдната ви кост. Разбира се, вашата височина ще определи крайната позиция на веригата.

Това е най-добрата мъжка верига за човек, който би искал да представи своя гердан пред света и дори да добави висящ елемент към нея.

76 см ланец

Това е може би най-дългата мъжка верига на пазара. Предвид дължината ѝ, ще можете да я носите извън ризата напълно свободно.

Въпреки че е такъв тип гердани са дълги и подходящи за носене навън, самата дължина на ланеца го прави неудобен за добавяне на висулка към него. Ако искате да си вземете дълъг ланец, препоръчваме да го носите само като верига, без да добавяте висящ елемент към него.

Съвети за избор на правилния размер ланец за мъже

Сега, след като сте наясно с различните налични размери за мъжки гердани, следващата стъпка е да изберете перфектния размер за вас.

Но как можете да разберете, че това е перфектен размер, а това не?

Ето няколко бързи съвета, които можете да използвате, за да изберете правилния размер на веригата.

1. Проучете размера на врата си

Всичко започва с измерване на размера на врата ви. Обиколката на врата ще определи размера на веригата, която трябва да си изберете.

Ако търсите дълги гердани, можете да пропуснете тази стъпка. В противен случай трябва да знаете обиколката, ако възнамерявате да купувате къси верижки за мъже.

Докато измервате шията си, трябва да добавите няколко допълнителни сантиметра към обиколката, за да се подсигурите, че ще ви по-удобно да носите вашия нов гердан.

Ще бъде разумно да избягвате къси вериги, ако имате значително широк врат.

Все пак можете да изберете къса верига, ако решите да подчертаете врата си или искате вашия ланец да бъде по-забележим.

2. Вашият тип тяло и форма на лицето са от значение

Формата на вашето лице и контур на тялото може да служи като ръководство за избор дължината на веригата ви.

Важен аспект от тялото, който трябва да вземете предвид, когато избирате размера на вашия бъдещ ланец, е вапшата височина. Не мислите ли, че ще бъде странно, ако сте ниски и изберете дълга верига?

Ако попадате в категорията на "ниските хора" (не повече от 165см), не се насочвайте към дълъг ланец. Вашият идеален размер на гердана трябва да бъде между 40 и 50 см.

Всеки гердан, който е по-дълъг от посоченото, ще изглежда, че ви завладява, независимо колко тренирано тяло имате. Препоръчително е и да избягвате масивните дизайни.

Ако сте по-високи, можете да изберете всеки размер ланец, който искате. По същия начин ще бъде разумно да оцените формата на лицето си, тъй като тя ще определи размера на гердана, който да изберете.

Основното правило гласи, че трябва да изберете ланец, чийто размер ще подчертае чертите на лицето ви най-добре.

Повечето ръководства за гердани и мъжки вериги посочват, че трябва да избягвате чоукъри или други къси вериги, ако имате кръгла форма на лицето.

Лице с овална форма може да се съчетае с всякаква дължина на веригата.

Дългото лице ще се съчетае идеално с верижка за сортиране, докато сърцевдиното лице ще си пасне добре с къса верижка.

Като цяло, когато става въпрос за тялото, изберете верига, която не само ще стои добре на врата ви, но и ще направи някои от чертите на тялото ви по-ясно изразени.

3. Размер на ланеца спрямо облекло

Друг изключително важен фактор, на който трябва да обърнете внимание, е да създадете перфектно съответствие между размера на вашия ланец и вашето облекло.

Както казахме, късите верижки са склонни да улегнат точно около областта на врата. Така че ще бъде най-добре да носите дрехи, които оставят областта на врата ви добре открита. V-образни деколтета, ризи и тениски с широко деколте ще бъдат идеални за такива вериги.

Интересно е, че дългите мъжки вериги се съчетават лесно с различни видове дрехи.

Заключение

Като мъж, правилният гердан тип ланец ще изиграе голяма роля в подчертаването на вашия външен вид. Това ще покаже по-добра версия на вас самите пред околните.

Това обаче не е гарантирано, освен ако не изберете правилния размер верига за вашето тяло.

Няма да е от значение ако изберете висококачествен материал за бижу, ако се окаже, че самото бижу е с неподходящ за вас размер. Такъв тип ланец ще окаже минимално или никакво влияние върху вашия външен вид, дори може да му навреди.

Използвайте съветите, които сме изброили, за да си изберете правилния размер гердани тип вериги за мъже, независимо от неговите акценти.

Имате ли други съвети относно избора на размер на мъжки ланец? Чувствайте се свободни да ги споделите с нас долу в коментарите.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжка мода - Какво трябва да знаем?

Мъжка мода - Какво трябва да знаем?

Какъв размер мъжки ланец трябва да носи един мъж?

Какъв размер ланец трябва да носи един мъж?

Искате да си купите ланец, но не знаете кой ще бъде правилният за вас? Това ръководство ще ви научи кой е правилният размер мъжки ланец спрямо вашето тяло.. Искате да си купите ланец, но не знаете кой ще бъде правилният за вас? Това ръководство ще ви научи кой е правилният размер мъжки ланец спрямо вашето тяло.. 2022-11-22T21:21:21+02:00 Какъв размер мъжки ланец трябва да носи един мъж?

<p class="text-alignjustify">Мъжки ланец може да преобрази външния ви вид, разбиар се ако носите правилният ланец.</p> <p class="text-alignjustify">Освен само вида верига за мъже, друг ключов фактор, който трябва да вземете предвид, когато купувате мъжки гердан, е размерът. Да, тук размерът има значение!</p> <p class="text-alignjustify">От обща гледна точка може да изглежда, че това не е проблем. Но по същество това е нещо, което заслужава да му обърнете внимание.</p> <p class="text-alignjustify">Трябва да внимавате за размера на гердана тип верига, която купувате. Това е ключова съставка, която ще определи колко страхотно ще ви стои самата верига.</p> <p class="text-alignjustify">И така, кой е най-добрият размер на ланец за мъже?</p> <p class="text-alignjustify">Независимо дали сте мъж и планирате да купите ланец, или искате да подарите ланец на мъж в живота си, ето кратко ръководство, което ще ви помогне да изберете правилния размер в зависимост от редица фактори.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/gerdan-acuban-cross.jpeg" /></p> <p class="text-aligncenter"><a href="https://icedout.bg/product/gerdan-cuban-cross"><strong><em>Мъжки ланец "Cuban Cross"</em></strong></a></p> <h2 class="text-alignjustify">Разбиране на размерите/дължината на ланците</h2> <p class="text-alignjustify">Какво означава дължината на ланец и какво значение има тя?</p> <p class="text-alignjustify">Дължината на веригата определя точната позиция, в която ще лежи веригата. Когато измервате дължината, приемете, че нямате висулка, прикрепена към ланеца. Можете да откриете такива <a href="https://icedout.bg/category/gerdani-tip-verigi"><strong>гердани тип верига</strong></a> (без видящ елемент) в ICED OUT, като в описанието на продуктите ще видите и тяхната дължина.</p> <p class="text-alignjustify">Има три основни параметъра, върху които се фокусираме, когато анализираме дължината на един гердан тип ланец. Можете да изберете къса верига, верига със средна дължина или дълги вериги.</p> <p class="text-alignjustify">Късите вериги за мъже са склонни да лежат точно около врата. Идеални са, когато искате зоната около врата ви да е открита. Хубавото на късите верижки е, че пасват на всякакъв тип и стил облекло. Можете да ги носите под ризата си или върху въртящата се яка.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/lanec-wide-chain.jpeg" class="aligncenter" /></p> <p class="text-aligncenter"><em>Мъжки ланец с къса верига -&nbsp;"<a href="https://icedout.bg/product/gerdan-wide-chain"><strong>Wide Chain</strong></a>"&nbsp;</em></p> <p class="text-alignjustify">Мъжките ланци със средна дължина са окачени точно под основата на врата и точно в горната част на гръдната кост. Тази опция за дължина на веригата е по-видима от късите вериги. Лесно се забелязва, независимо дали носите отворена къса яка или тениски. Въпреки това, герданите със средна дължина могат да бъдат доста странни или неудобни, ако имат прикрепен висящ елемент към тях. Това е така, защото парчето украшение може да падне далеч под яката при някои ризи.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/lanec-cuban-link.jpeg" class="aligncenter" /></p> <p class="text-aligncenter"><em>Мъжки ланец със средна дължина на веригата -&nbsp;"<a href="https://icedout.bg/product/gerdan-cuban-link"><strong>Cuban Link</strong></a>"</em></p> <p class="text-alignjustify">Дългите вериги трябва да са вашият избор номер едно, ако желаете да добавите висулка към веригата. С тази верига вашият медальон ще бъде по-видим, отколкото с всяка друга опция за дължина на веригата, налична на пазара. Те също са гъвкави, тъй като можете да изберете да ги носите както под, така и над дрехите си. Освен това са по-подходящи за ежедневни тоалети, отколкото за официални облекла.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/lanec-twisted.jpeg" class="aligncenter" /></p> <p class="text-aligncenter"><em>Мъжки ланец с дълга веригата -&nbsp;"<a href="https://icedout.bg/product/gerdan-twisted"><strong>Twisted</strong></a>"</em></p> <h2 class="text-alignjustify">Различни размери вериги за мъже</h2> <p class="text-alignjustify">Това, което описахме в горните параграфи, са общите дължини на един ланец. Въпреки това, когато става въпрос за покупка, трябва да сте по-конкретни относно дължината на веригата, която искате.</p> <p class="text-alignjustify">В повечето случаи дължините са описани в сантиметри. Когато купувате, ще трябва само да погледнете посоченият размер в описанието и да прецените дали това е правилният мъжки ланец за вас.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/dalzini-na-mazki-lanci.png" width="780" height="783" class="aligncenter" /></p> <p class="text-alignjustify">Най-често срещаните дължини на ланци и гердани за мъже включват:</p> <h3 class="text-alignjustify">40 - 45 см вериги</h3> <p class="text-alignjustify">Тази група включва най-късите гердани тип вериги за мъже. Те са склонни да създават илюзия, че ви задушават, тъй като падат точно в основата на врата. Понякога могат да минават точно под адамовата ябълка.</p> <p class="text-alignjustify">Ако искате цялата верига на вашия ланец да се вижда при носене, това е идеалният размер за вас.</p> <p class="text-alignjustify">Въпреки това, това може да бъде най-неудобната дължина на веригата за по-възрастен човек. Това е главно защото ще бъде твърде стегнато около врата ви.</p> <h3 class="text-alignjustify">50 см ланец</h3> <p class="text-alignjustify">Тази група е малко по-голяма от предишната опция за дължина на веригата. Ако искате по-къса верига, но не прекалено къса за ваше удобство, това е идеалният размер за вас.</p> <p class="text-alignjustify">50-сантиметровият ланец е най-подходящ за някой, чийто размер на врата варира между 43 см и 55 см. Ако принадлежите към тези категории, веригата ще падне между ключицата ви и второто копче на ризата.</p> <p class="text-alignjustify">Хубавото на тази дължина на верижката е, че можете да я носите както под тениската и/или ризата ви, така и над нея.</p> <h3 class="text-alignjustify">55 см верига</h3> <p class="text-alignjustify">50-сантиметровата верига ви се струва твърде малка? Помислете за надграждане до 55-сантиметров ланец в такъв случай. Определено ще ви бъде по-удобно с такава дължина на веригата.</p> <p class="text-alignjustify">В допълнение към удобството, тази дължина ви позволява да добавите висулка или дори плочка. По отношение на позицията този гердан пада на няколко сантиметра под ключицата.</p> <p class="text-alignjustify">Той е най-подходящ за хора, които биха искали да носят своя ланец извън ризата си.</p> <h3 class="text-alignjustify">62 см гердан</h3> <p class="text-alignjustify">Когато носите ланец с подобна дължина, той ще лежи точно в средата или малко над гръдната ви кост. Разбира се, вашата височина ще определи крайната позиция на веригата.</p> <p class="text-alignjustify">Това е най-добрата мъжка верига за човек, който би искал да представи своя гердан пред света и дори да добави висящ елемент към нея.</p> <h3 class="text-alignjustify">76 см ланец</h3> <p class="text-alignjustify">Това е може би най-дългата мъжка верига на пазара. Предвид дължината ѝ, ще можете да я носите извън ризата напълно свободно.</p> <p class="text-alignjustify">Въпреки че е такъв тип гердани са дълги и подходящи за носене навън, самата дължина на ланеца го прави неудобен за добавяне на висулка към него. Ако искате да си вземете дълъг ланец, препоръчваме да го носите само като верига, без да добавяте висящ елемент към него.</p> <h2 class="text-alignjustify">Съвети за избор на правилния размер ланец за мъже</h2> <p class="text-alignjustify">Сега, след като сте наясно с различните налични размери за мъжки гердани, следващата стъпка е да изберете перфектния размер за вас.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/23301/files/image/model-s-gerdani-s-razlicna-dalzina.jpg" class="aligncenter" width="786" height="982" /></p> <p class="text-alignjustify">Но как можете да разберете, че това е перфектен размер, а това не?</p> <p class="text-alignjustify">Ето няколко бързи съвета, които можете да използвате, за да изберете правилния размер на веригата.</p> <h3 class="text-alignjustify">1. Проучете размера на врата си</h3> <p class="text-alignjustify">Всичко започва с измерване на размера на врата ви. Обиколката на врата ще определи размера на веригата, която трябва да си изберете.</p> <p class="text-alignjustify">Ако търсите дълги гердани, можете да пропуснете тази стъпка. В противен случай трябва да знаете обиколката, ако възнамерявате да купувате къси верижки за мъже.</p> <p class="text-alignjustify">Докато измервате шията си, трябва да добавите няколко допълнителни сантиметра към обиколката, за да се подсигурите, че ще ви по-удобно да носите вашия нов гердан.</p> <p class="text-alignjustify">Ще бъде разумно да избягвате къси вериги, ако имате значително широк врат.</p> <p class="text-alignjustify">Все пак можете да изберете къса верига, ако решите да подчертаете врата си или искате вашия ланец да бъде по-забележим.</p> <h3 class="text-alignjustify">2. Вашият тип тяло и форма на лицето са от значение</h3> <p class="text-alignjustify">Формата на вашето лице и контур на тялото може да служи като ръководство за избор дължината на веригата ви.</p> <p class="text-alignjustify">Важен аспект от тялото, който трябва да вземете предвид, когато избирате размера на вашия бъдещ ланец, е вапшата височина. Не мислите ли, че ще бъде странно, ако сте ниски и изберете дълга верига?</p> <p class="text-alignjustify">Ако попадате в категорията на "ниските хора" (не повече от 165см), не се насочвайте към дълъг ланец. Вашият идеален размер на гердана трябва да бъде между 40 и 50 см.</p> <p class="text-alignjustify">Всеки гердан, който е по-дълъг от посоченото, ще изглежда, че ви завладява, независимо колко тренирано тяло имате. Препоръчително е и да избягвате масивните дизайни.</p> <p class="text-alignjustify">Ако сте по-високи, можете да изберете всеки размер ланец, който искате. По същия начин ще бъде разумно да оцените формата на лицето си, тъй като тя ще определи размера на гердана, който да изберете.</p> <p class="text-alignjustify">Основното правило гласи, че трябва да изберете ланец, чийто размер ще подчертае чертите на лицето ви най-добре.</p> <p class="text-alignjustify">Повечето ръководства за гердани и мъжки вериги посочват, че трябва да избягвате чоукъри или други къси вериги, ако имате кръгла форма на лицето.</p> <p class="text-alignjustify">Лице с овална форма може да се съчетае с всякаква дължина на веригата.</p> <p class="text-alignjustify">Дългото лице ще се съчетае идеално с верижка за сортиране, докато сърцевдиното лице ще си пасне добре с къса верижка.</p> <p class="text-alignjustify">Като цяло, когато става въпрос за тялото, изберете верига, която не само ще стои добре на врата ви, но и ще направи някои от чертите на тялото ви по-ясно изразени.</p> <h3 class="text-alignjustify">3. Размер на ланеца спрямо облекло</h3> <p class="text-alignjustify">Друг изключително важен фактор, на който трябва да обърнете внимание, е да създадете перфектно съответствие между размера на вашия ланец и вашето облекло.</p> <p class="text-alignjustify">Както казахме, късите верижки са склонни да улегнат точно около областта на врата. Така че ще бъде най-добре да носите дрехи, които оставят областта на врата ви добре открита. V-образни деколтета, ризи и тениски с широко деколте ще бъдат идеални за такива вериги.</p> <p class="text-alignjustify">Интересно е, че дългите мъжки вериги се съчетават лесно с различни видове дрехи.</p> <h2 class="text-alignjustify">Заключение</h2> <p class="text-alignjustify">Като мъж, правилният гердан тип ланец ще изиграе голяма роля в подчертаването на вашия външен вид. Това ще покаже по-добра версия на вас самите пред околните.</p> <p class="text-alignjustify">Това обаче не е гарантирано, освен ако не изберете правилния размер верига за вашето тяло.</p> <p class="text-alignjustify">Няма да е от значение ако изберете висококачествен материал за бижу, ако се окаже, че самото бижу е с неподходящ за вас размер. Такъв тип ланец ще окаже минимално или никакво влияние върху вашия външен вид, дори може да му навреди.</p> <p class="text-alignjustify">Използвайте съветите, които сме изброили, за да си изберете правилния размер <a href="https://icedout.bg/category/gerdani-tip-verigi"><strong>гердани тип вериги за мъже</strong></a>, независимо от неговите акценти.</p> <p class="text-alignjustify">Имате ли други съвети относно избора на размер на мъжки ланец? Чувствайте се свободни да ги споделите с нас долу в коментарите.</p>

, , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки